Informatie

Iedereen kan lid worden van het EFS: van liefhebbers, over jeugdige eigenaars tot fanatieke fokkers. Door lid te worden van het EFS steun je onze vereniging en kan je ook mee beslissen over de toekomst van ons stamboek.

Als je lid bent van het EFS kan je ook profiteren van verschillende voordelen. Je krijgt niet alleen de ledennieuwsbrief met specifiek nieuws dat onze leden aanbelangt, maar je krijgt ook ledenkorting op o.a. registratie van je veulens, deelname aan keuringen of workshops, ...

Hoeveel je betaalt voor het lidmaatschap vind je terug in de tarievenlijst.

De eenmalige inschrijfkosten bedragen € 25,00.

Wanneer je je aanmeld bij het stamboek ontvang je een factuur voor de contributie. Wanneer deze factuur voldaan is, ben je lid van het EFS en kan je profiteren van alle voordelen. We krijgen dan ook graag de informatie over je eigen Falabellapaardjes als je die hebt. Stuur kopieën van inschrijvingsbewijzen (BVI - gouden of zilveren papier van EFS, FSE of TFS) en van het DNA-analysecertificaat door via mail naar info@euroepeanfalabellastudbook of via de post.

We ontmoeten je ook graag op een van onze keuringen.

Je kan je aanmelden via het aanmeldformulier op deze website of door een mail te sturen naar info@europeanfalabellastudbook.com.